hackad persilja Ugn. Ansa och strimla purjolöken. Fräs den mjuk och glansigilite matfett. Varva potatis, purjolök, skinka och tomater i en smord eldfast form
IngredienserPortioner. 4 500 g högrev olja (tillstekning) 4 schalottenlökar 3 röda paprikor 1 chili 4 pressade vitlöksklyftor 1 tsk spiskummin 2 tsk paprikapulver 3 msk kalvfond 5 dl vatten 6 medelstora potatisar 3 msk tomatpuré salt peppar 2 dl rysk yoghurt (17%) ev färsk timjan Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Jag brukar oftast göra på kotletter med ben men nu hade jag en fläskytterfilé över sen helgen så jag skivade ner den i en form och kokade upp en sås med creme fraiche, grädde, vatten, sambal oelek och lite andra kryddor
Klipp över persilja och servera med kokt potatis eller ris. 800 g lövbiff. 1smör att steka i. 12 msk kinesisk soja. 11 dl vispgrädde. 13 dl crème fraiche. 1flingsalt. 1persilja att garnera med. 1kokt potatis eller risSkärlövbiffenicentimeterbredastrimlor. 1Hetta upp en stekpanna med smör och bryn köttet tills det får färg. 1Blanda ner vattnet och låt sjuda under lock på svag värme i 1 ½–2 timmar. 1Tillsätt oxfond, soja, grädde och crème fraiche. 1Rör ihop och låt alltsammans sjuda i några minuter och smaka av med flingsalt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.