1 salt,
pepparPutsa fläskfilén och skär den i skivor. Stek den snabbt så den för färg på båda sidor.
1 Koka
ihop grädde, vitlök, dijon och kalvfond. Smaksätt med paprikapulver, timjan, persilja, salt och peppar. Häll över fläskfilén och låt sjuda i 10 minuter. Servera med ugnsrostade grönsaker.
4 portioner Ingredienser. 600 g fläskfile, ½ cm skivor 2 gula lökar, strimlas 1 gul paprika, strimlas, ta gärna fler paprikor, kanske orange 1 apelsin, skal och saft 2 msk olja till stekning 1 tsk socker 3 tsk sabal oelek 2 msk chilisås 1 tsk curry 2 msk
Koka i 5 minuter och smaka av med salt och peppar. 1 Putsa köttet och skär i lite större bitar. Koka upp öl, saft, soja, fond, krossade enbär och pepparkorn
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.