En mycket god sill som min bror gjorde till midsommar. 200 g inläggningsklar sill 10 cm gurka 0,5 kruka dill 1 bananschallottenlök 1 lime, skalet och saften 1 grön chili 1 - 2 - 3 Lag. 1 del ättika 2 delar socker 3 delar vatten Skär sillfiléerna i önskad. 1 lime
Detta är en sillmed smaker som vi tycker passar extra bra vid denna tiden på året, perfekt till både påskhelgen och midsommarhelgen tack vare de friska smakerna från syrligt äpple och syrlig lime
Låt matjessillen rinna av och skär den sedan i bitar på snedden och blanda med vitlök, majonnäs, gräddfil, persilja, rödlök samt skal och saft från limefrukten
Vänd ner sillbitar, avokado i små bitar, ärtorna och smaka av med salt och. Låt sillen rinna av. Rör ihop crème fraiche, majonnäs, wasabipasta, limeskaloch -saft, koriander
Ha olivolja i en stekpanna och bryn trianglarna på medelhög värme. Toppa med lite chilipulver. Pressa över limeoch häll i den hackade vitlöken och tomaterna
Varva sillenmedpurjolök, limeskalochlimekött i en glasburk. MedelhavssillochLingonsill. Vi börjar med en sill som passar extra bra nu när flädern precis börjat blomma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.