Blanda väl och smaka av med salt och peppar. Riv i vitlök och häll i fisksås. Toppa med korianderblad och servera eventuellt i små hjärtsalladsblad eller på rostad bröd
Ingredienser Sillmed ingefära och chili 4 st inläggssillfiléer 5 st salladslökar 1 st shalottenlök 1 liten bit färsk ingefära 1 st mediumstark eller het chili lag 1
Den här aubergine"sillen", men dill och vitlök, kanske kan passa bra nu till midsommar. Det ursprungliga receptet till just denna "sill"variant kommer från en blogg som heter 'All things green' (allthingsgreen
Dessto mer grönsaker du tar, dessto mindre kommer limenoch chilin att smaka, men fyller du en tallrik med grönsaker och rotselleri så kommer styrkan att hamna någonstans på medium/stark på hetskalan
Blanda sillenmed lagen. Därför tycker jag det passar superbra att presentera en god sillinläggning som passar lika bra till midsommar, jul och påsk som på knäckemackan när bara är sugen på några bitar sill
Låt matjessillen rinna av och skär den sedan i bitar på snedden och blanda med vitlök, majonnäs, gräddfil, persilja, rödlök samt skal och saft från limefrukten
Vänd ner sillbitar, avokado i små bitar, ärtorna och smaka av med salt och. Låt sillen rinna av. Rör ihop crème fraiche, majonnäs, wasabipasta, limeskaloch -saft, koriander
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.