Helgen innebär visserligen att skriva en hemtenta för min del, men jag ska försöka att hinna med något träningspass och lite mys också, så jag ser fram emot helgen ändå
Skölj och skär purjolöken i skivor. Låt det rinna av på hushållspapper. Lägg mjöl, timjan och smör i bitar i skålen till matberedaren med kniven monterad
Skölj och skiva purjolöken. Blanda ost och örter och fördela på bröden. Skala och tärna potatisen. Fräs purjolök, broccoli och potatis i en kastrull med olja
Torka av kycklingfiléerna och lägg dem i en smord ugnssäker form. Salta och peppra. Mixa paprikor, crème fraiche, timjan, persilja, cashewnötter och prästost i en matberedare med kniven monterad
Fräs nötfärs och rödlök i matfett i en gryta tills färsen smular sig och får färg. Tillsätt Salsa Mexicana, tacokrydda, vatten, tomatpuré, buljongtärning och låt soppan koka upp under omrörning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.