Vit sparrissoppa med sesamstänger Servera med sesamstänger och rädisor. Vispa upp ägget och pensla på smördegen. Strö över sesamfrön och liteflingsaltmittkok.expressen.se
Musselsoppa I Servera den med sesamstänger. Fräs vitlök och champinjoneri smör i en gryta. Späd med fiskbuljong under omrörningHemmets Journal
Sesamstänger Dela dem på mitten. Pensla med uppvispat ägg. Strö över sesamfrön och vrid varje remsa ett par varv, innan de läggs på plåten med bakplåtspapper Hemmets Journal
Skaldjurscappuccino Servera sesamstängertill. Fräs därefter skalen i olja tillsammans med morötter, rotselleri, purjolök, dill och tomatpuré Hemmets Journal
Sesamstänger II Låt sesamstängerna kallna på galler men utan duk. Smula ner jästen i en degskål. Rör om så att jästen löser sigHemmets Journal
Sesamstänger I Strö över sesamfrön och vrid varje remsa ett par varv, innan den läggs på plåten med bakplåtspapper Hemmets Journal
Sesamstänger Dela dem på mitten. Pensla med uppvispat ägg. Strö över sesamfrön och vrid varje remsa ett par varv, innan de läggs på plåten med bakplåtspapper Hemmets Journal
Sesamstänger II Låt sesamstängerna kallna på galler men utan duk. Smula ner jästen i en degskål. Rör om så att jästen löser sigHemmets Journal
Musselsoppa I Servera den med sesamstänger. Fräs vitlök och champinjoneri smör i en gryta. Späd med fiskbuljong under omrörningHemmets Journal
Skaldjurscappuccino Servera sesamstängertill. Fräs därefter skalen i olja tillsammans med morötter, rotselleri, purjolök, dill och tomatpuré Hemmets Journal
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.