Rulla ut degen och sporra ut 1 1/2 cm breda remsor. Pensla med ägg. Strö över sesamfrön och vrid varje remsa ett par varv, innan den läggs på plåten med bakplåtspapper
Servera sesamstänger till. Rosta räkskalen i en långpanna mitt i ugnen, ca 20 minuter. Fräs därefter skalen i olja tillsammans med morötter, rotselleri, purjolök, dill och tomatpuré
1. Rulla ut degen och sporra ut 1 1/2 cm breda remsor. Pensla med ägg. 2. Strö över sesamfrön och vrid varje remsa ett par varv, innan den läggs på plåten med bakplåtspapper
1. Rulla ut degen och sporra ut 1 1/2 cm breda remsor. Dela dem på mitten. Pensla med uppvispat ägg. 2. Strö över sesamfrön och vrid varje remsa ett par varv, innan de läggs på plåten med bakplåtspapper
Servera sesamstänger till. 1. Rosta räkskalen i en långpanna mitt i ugnen, ca 20 minuter. Fräs därefter skalen i olja tillsammans med morötter, rotselleri, purjolök, dill och tomatpuré
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.