Rulla ut degen och sporra ut 1 1/2 cm breda remsor. Pensla med ägg. Strö över sesamfrön och vrid varje remsa ett par varv, innan den läggs på plåten med bakplåtspapper
Det här är mitt absoluta favoritrecept när det gäller brödbak. Brödet blir väldigt saftigt och genom att välja olika sorters bönor väljer du också vilken karaktär brödet ska få
Dela brödet på längden och droppa dressingen över brödets insidor. Fördela lök, ägg, tomat, paprika, tonfisk, ansjovis och oliver längs brödets ena halva
Degen kan man variera på alla möjliga sätt – här är ett recept som ger ett saftigt och gott bröd som passar även den som vill vill undvika mjölkprodukter
Låt bröden svalna. Skär brödet i mitten. Baka bröden i ca 20-25 min. I en degblandare (med krok) Blanda mjölet, maltsirapen, sockret, jästen och vattnet och kör i 5 min på medelfart till en homogen deg
Klä en brödform med bakplåtspapper och fyll den därefter med smeten. Frö & morotsbröd 175 grader 70 min Rör samman alla torra ingredienser. Baka brödet i mitten av ugnen 175 grader ca 70 min