Senapspanerade lammkotletter med potatisgratäng
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 8 st lammkotletter
  • salt och peppar
  • 2.5 msk dijonsenap
  • 2 dl ströbröd
  • 2 msk smör
  • 1 msk olivolja
  • 1 kg potatis
  • 1 st gul lök
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 2 dl vispgrädde
  • 2.5 dl mjölk
  • 1 msk kycklingfond
  • 2 msk hackad persilja
  • 1 krm muskotnöt
  • salt, vitpeppar
  • 2 dl västerbottensost
  • 1 msk kalvfond
  • 1 tsk soja
  • 1 tsk rödvinsvinäger
  • 2 dl vatten
  • 2 msk smör
  • 1 tsk redning
  • peppar
  • broccoli
  • tomater

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.