Smält fett häll i mjölk och kesella. Kan skära sig men det har ingen betydelse. Häll över i en bunke. Tillsätt salt, socker, kardemumma, ägget och mjöl litei sänder
Fyll varje semla med fyllningen. Idag har jag fixat ett gäng med goda semlor tilleftermiddagsfikat. Själva semlebullarna gjorde jag tidigarei veckan, när de nybakade bullarna svalnat så packade jag in dem i påsar och lade dem i frysen
Bakade litehärligtmumsiga semlor idag. Så gott, passar ju bra nu när det snart är fettisdagenimorgon, självklart skall det vara mycket mandelmassafyllningi
Kanske blir en semla eller två när jag kommer hem istället. Semlor på PriMatenDeli. För dig som hellre vill ha en semla som är anpassad efter LCHF, så klickadigvidareviabildernatill de olika recepten
De semlor som kommer i ny tappning tycker jag är kul och inspirerande och de jag provat är helt klart godkända, men de som är fyllda med annat än mandelmassa och grädde tycker jag inte ska få kallas semla, för det blir ju ett helt nytt bakverk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.