Förrätt/efterrätt

Förrätt/efterrätt

Janssontarteletter

Janssontarteletter

Pajbotten. 13 dl mandelmjöl. 11/2 dl skalade sesamfrön. 11 msk fiberhusk. 11/2 tsk salt. 130 g smör. 11 ägg. 1Äggstanning
Frasiga potatistartletter

Frasiga potatistartletter

Sätt ugnen på 225 grader. Skär smördegen i 6 bitar. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Rulla upp en kant runt om
Toast skagen, Kajsa Axbåges recept

Toast skagen, Kajsa Axbåges recept

250 g räkor med skal 1 kruka dill citronsaft, färskpressad 0,5 tsk färsk pepparrot, riven 2 äggulor 1 tsk vitvinsvinäger 2 tsk svensk senap 3 dl neutral olja 4 skiva formfranska smör, att steka i citron, att dekorera med salt vitpeppar
Kladdkaka i glas med kolaflarn

Kladdkaka i glas med kolaflarn

Kladdkaka150 g smör 2,5 dl strösocker 1 dl brunt farinsocker 1 msk vaniljsocker 3 ägg, stora 2,25 dl vetemjöl 1 dl kakao 1 krm salt
Rödbetssallad

Rödbetssallad

Skär rödbetor i tärningar. Rör ner i kvarg. Salt & peppra efter behag 200g inlagda rödbetor. 250g Lätt kvarg 0
Skaldjurscoctail med vitlökskräm

Skaldjurscoctail med vitlökskräm

Cocktail0,5 kg frysta räkor 110 g gul stångsparris 170 g crabsticks i lake 200 g limfjordmusslor 0,5 gurka 1 purjolök 12 körsbärstomater citron dill
Präst- och Västerbottenostrutor

Präst- och Västerbottenostrutor

Warning. count(). Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/90/144790/matikvadrat
Smördegsflarn med najadlax och sveciakräm

Smördegsflarn med najadlax och sveciakräm

Ingredienser Portioner. 8 bufféportioner 250 g färsk smördeg 1 äggula 1 tsk vallmofrön 100 g lagrad hårdost (Svecia) 1 dl crème fraiche salt och peppar 150 g najadlax 1 ask smörgåskrasse Lägg till i inköpslistan