Förrätt/efterrätt

Förrätt/efterrätt

Smulpaj med brynt smör

Smulpaj med brynt smör

200 g smör. 13 dl vetemjöl. 11. 5 dl havregryn. 5 dl strösocker. 10. 75 dl ljust muscovadosocker. 11 tsk vaniljsocker
Minipavlova med halloncurd

Minipavlova med halloncurd

Maräng3 äggvitor 2 dl strösocker 1 tsk citron, pressad 1 tsk majsstärkelse. Halloncurd250 g hallon 0,75 dl strösocker 1 msk citron, pressad 1 msk majsstärkelse 1 msk vatten 1 äggula 1 msk smör salt
Maränggrottor med jordgubbar

Maränggrottor med jordgubbar

3 st äggvitor. 2. 25 dl strösocker. 1 tsk bakpulver. 3 dl vispgrädde. 500 g jordgubbar. 1 st passionsfrukt. 3 st äggvitor 2
Laxrilette

Laxrilette

200 gram varmrökt lax. 12 msk crème fraiche. 12 msk majonnäs. 12 tsk fransk Dijon-senap. 11 krm salt. 10,5 krm svartpeppar
Världens enklaste mintchokladmousse

Världens enklaste mintchokladmousse

vispgrädde. 1mintchoklad (12 plattor) + 4 st till garnering. 1vispad grädde (valfritt). 1konserverade päron (valfritt)Värm vispgrädde i en kastrull, smält chokladen i grädden under omrörning
Lakritspannacotta

Lakritspannacotta

1,5 gelatinblad. 4 dl vispgrädde. 5 msk strösocker. 2 tsk lakritspulver förslagsvis Kung Markatta eller annat sött eller salt lakritspulver eller lakritssirap