Förrätt/efterrätt

Förrätt/efterrätt

Vol-au-vent

Vol-au-vent

För lite sen var mina föräldrar och Lisa (vän till familjen) på middag. Till förrätt bjöd jag på en vol-au-vent
Kryddig gubbröra på kavring

Kryddig gubbröra på kavring

Skär ansjovisen i små bitar och hacka äggen. Finhacka löken. Rör samman ansjovis, ägg, lök och crème fraiche
Gurksnittar med skaldjurssallad och rom

Gurksnittar med skaldjurssallad och rom

gurka (or). 1räk- eller skaldjurssallad. 1stenbitsrom. 1dillSkiva gurka i ganska tjocka skivor. Klicka på någon god, valfri räk- eller skaldjurssallad
Ostflarn med räkor, creme fraiche & rom – förrätt

Ostflarn med räkor, creme fraiche & rom – förrätt

I lördags kväll blev det detta lilla enkla tilltugg som en slags förrätt och del av mellomenyn. Ostflarn som man gör av att lägga små högar med riven ost, gärna en ost med lite smak på, på ett bakplåtspapper och sen kör in i ugnen där de smälter ut och bildar små flarn
Parmesanflarn

Parmesanflarn

Postat av Elin måndag 22/05 2017 kl. 18. 48 Kommentera. Parmesanflarn. Det här är typiskt bra sista-minuten-fix om du har en bit parmesan hemma
Förrätt med rom&räkor

Förrätt med rom&räkor

(4 pers)Lyxräkor. 1 burk cremefraiche. 1 knippe hackad färsk dill. 1 burk röd rom. 2 hackade salladslökar. 1 citron
Rhubabe – fredagsdrinken

Rhubabe – fredagsdrinken

Vi ska snart komma till fredagsdrinken, men först måste jag berätta något kul. Det har inte riktigt gått in ännu, men visst låter 4-3 bättre än 5-2
Skagenröra

Skagenröra

Så här gör du Skala räkorna, ta undan några till garnering och hacka resten grovt
Hemmagjord glass

Hemmagjord glass

1. Vispa äggula och socker poröst. 2. Vispa Vaniljvispen tjock. 3. Blanda vaniljvispen, äggsmeten och smaktillsatsen
Hallon&lakrits glass

Hallon&lakrits glass

Vissa saker kan man bara inte tro på. Som att denna glassen är nyttig. Den är vansinnigt god och jag kan äta den varje dag utan att ha dålig samvete