Vispa ägg och socker riktigt pösigt med elvisp – det ska bli riktigt fluffigt. Du kanske också gillarJordgubbsglasstårta med marängbottenPinocchiotårta – marängtårta med många namn
Tag bort kastrullen från spisen och värmen när drygt hälften av smöret smält och rör med en sked tills resten av smöret smält som då smälter av redan befintlig värme
Runda bullarna med händerna och lägg på plåt med bakplåtspapper. Skolla mandel genom att koka upp vatten och mandel tills du ser att skalet på mandel börjar skrynkla sig
Tricket är att använda rikligt med fyllning, alltid använda äkta smör, bearbeta degen ordentligt och inte använda för mycket mjöl – degen ska fortfarande vara något kladdig innan jäsning
Betyget på denna kaka av Yammie's faster var att "den är mycket godare än på The cheesecake factory" som för övrigt är en av de största bakkedjorna i USA, bättre betyg kan det ju inte bli, visst
Äntligen fredag och äntligen påsklov. Det känns som jag ligger efter med mycket nu, både hemma och på jobbet, och det känns väldigt lägligt med en vecka då jag har möjlighet att komma ikapp lite
Att fylla semlornaoch spritsa är ju bara kul. Själva semlebullarna gjorde jag tidigare i veckan, när de nybakade bullarna svalnat så packade jag in dem i påsar och lade dem i frysen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.