Ingredientsabout 20 medium shrimp with heads on25 whole crayfishone small filet of cod1 large linguisa sausageone cup of long grain white rice1 large onion2 large stalks of celery1 large carrot1 whole tomato1 large green bell pepper1 large orange/red bell pepper2 cups of pureed or crushed tomato4 cups of chicken brothhalf a bottle of white winea bunch of Italian parsley4 garlic cloves2 bay leaves2 table spoons of paprika1 tablespoon of good white vinegarextra virgin olive oilsalt and pepper
Det blir gott, men ingen Clam chowder. Clam chowder - musselsoppa 360 g musslor i lake 4 medelstora potatisar 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 1 tärnad morot om det finns 1 tärnad bit rotselleri om det finns 100 g skivat, rimmat sidfläsk eller bacon (hoppa i nödfall över) 6 dl grönsaksbuljong (vatten, buljongtärning eller fond) 2 1/2 dl matlagningsgrädde salt och peppar 1 citron 2 msk hackad persilja (önskvärt) 1 msk Maizena (eventuellt) Häll av musslorna, spara spadet. Läs även andra bloggares åsikter om musslor , clam chowder , båtmat , konserv 360 g musslor i lake
I chosed the cajun chowder, a spicy soup with both seafood and hot sausage. Jag fastnade för Cajun chowder, en mustig, kryddig soppa med både skaldjur och stark korv
Häll av musselspadet (mensläng det inte). Skär fläsk och potatis i tärningar och hacka löken. Fräs fläsk och lök i smör i en kastrull eller soppgryta tills det fått lite färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.