4 Vinägrett 2 schalottenlökar skal av 1 citron 2 msk färskpressad citronsaft 1 kruka persilja 5 msk olivolja salt svartpeppar Sparris och bacon 500 g grön sparris olja (till sparrisen) 350 g skivat grillbacon Till garnering 100 g parmesanost bladpersilja Lägg till i inköpslistan
med salt och peppar. ¼ medelstor. Salt och. kålen så fint du kan, gärna med hjälp av en mandolin. dressing av olja, citronsaft, sesamolja, vitlök och honung
Lägg på nystekt halloumioch toppa medgranatäpple. Håll det det halverade granatäpplet över en bunke och banka på baksidan av det med t ex en kavel för att få ut de läckra kärnorna (någon som har en bättre, mindre skvättig metod
Skiva och stek löken i smör till min färg, krydda med salt och en nypa socker. Servera med vinegrette. Tomat, gurka, paprika och isbergssallad är vad som köps hem i ren rutin och fyller salladsskålen
Toppa med spenaten, jordgubbarna och avokadon. toppad med en ljummen honungs-/balsamicodressing. Kyckling, getost, avokado och jordgubbar på en bädd av matvete och spenat
Så den här veckans vegorätt får bli en ljummen sallad med ugnsrostad pumpa, kokt durra ochhalloumi. Jag är inte så förtjust i att klä mig i skramlig spökutstyrsel och skrämma livet ur oskyldiga små barn, men däremot är jag väldigt förtjust i pumpa och lagar gärna både soppor, varmrätter och bakverk med pumpa
Koka bulgur med buljongtärning. Rör runt och låt svalna. Kärna ur granatäpplet. Smaka av med salt. Skär kyckling i bitar och stek i smör, salta och peppra
Häll ner pumpafrön och grönkål i skålen och blanda allt med couscousen. Stek skivor av halloumin i olivolja, salta och peppra och lägg dem på couscoussalladen
Den som vinner mitt hjärta ochdärmed får maila sin adress till mig är MARIE. Vad roligt att det var några stycken som ville vara med i min tävling som endast varade igår eftermiddag/kväll
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.