Toppa matvetesalladenmed den nystekta halloumin ochgranatäpplekärnoroch skeda över dressingen. Den här rätten är en fortsättning av Sandra Mastios recept "Sandras grillade majskyckling med apelsin och salvia" som du hittar här på Mathem
Lägg grönsakerna i en ugnsfast form och skaka runt med olivolja. I alla fall om man som jag bor i en lägenhet med en massa takfönster som inte bara släpper igenom ljus utan också värmer upp rummen rejält
En vegetarisk, ljummen sallad med härliga smaker av olivolja och citron. "piffa" med halverade babyplommontomater, smulad fetaost, grovt hackade valnötter och klippt kryddkrasse
Håll det det halverade granatäpplet över en bunke och banka på baksidan av det med t ex en kavel för att få ut de läckra kärnorna (någon som har en bättre, mindre skvättig metod
Toppa alla rundlar med lite smulad fetaost, några granatäpplekärnoroch hackad persilja. Då sken solen och poolen var varm men de passar lika bra alla tider på året
Från författaren av den eminenta boken Persiana (som nu lanseras på svenska), kommer detta härliga recept på ugnsrostad butternut squash med persisk pesto (med dill, så känns samtidigt lite svenskt), fetaochgranatäpplekärnor
Det här receptet cirkulerar runt på olika sajter i lite olika varianter. Jag gjorde min egen version. 4 portioner 300 gram pasta 250 gram varmrökt lax 1 ask babyspenat 2 schalottenlökar 75 gram sockerärtor skalet från citronen nedan Dressing
Istället bjuder jag er på ett gott recept av ljummen pastasallad med stekt fläskfilé, champinjoner och bearnaisesås och min bästa vinegrette som passar så bra till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.