Koka bulgur med buljongtärning. Rör runt och låt svalna. Kärna ur granatäpplet. Smaka av med salt. Skär kyckling i bitar och stek i smör, salta och peppra
Toppa matvetesalladen med den nystekta halloumin ochgranatäpplekärnoroch skeda över dressingen. Den här rätten är en fortsättning av Sandra Mastios recept "Sandras grillade majskyckling med apelsin och salvia" som du hittar här på Mathem
Lägg på pakplåtspapper och spraya eller pensla med smör eller olivolja. Hoppas mina nya gummiband kommer snart så jag kan köra igång med mitt nya träning schema som jag satt ihop
Så här innan jul gillar jag det enkla i matväg, och nu när jag inte ska "sjåa" så mycket, då blir det här en härlig lågkolhydratsallad som är en rätt som är lätt som en plätt
Skiva och stek löken i smör till min färg, krydda med salt och en nypa socker. Servera med vinegrette. Tomat, gurka, paprika och isbergssallad är vad som köps hem i ren rutin och fyller salladsskålen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.