Krydda med flingsalt och svartpeppar. Skala melonen och skär i kuber. Servera melonsalladen väl kyld. Blanda melon, fetaosten, oliver, gurkan med olivolja, lime
4 4 port risonipasta 1 liten rödlök 2 huvuden gemsallad (à 80 g) 200 g soltorkad tomat i olja 1/2 dl rostade solroskärnor 200 g halloumiost 1 tsk olja 1 liten vitlöksklyfta Dressing 2 msk olja från de soltorkade tomaterna 2 tsk rödvinsvinäger 2 tsk dijonsenap salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kortpasta 3
Smula i fetaost och ha ner sköljd sallad, kikärtor och hackad persilja. Sprinkla över salladen. Koka quinoan enligt anvisningen på förpackningen tillsammans med salt, peppar och lite grönsaksfond
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.