Stek halloumin i smör. Stek i smör och på med allroundkrydda. Det hade säkert varit gott med en vinägrett på, men det går ju inte hem hos alla hemma hos mig
Det här är en supergod potatissallad, som passar nästan till vad som helst, både till fisk och kött. Ringla över rikligt med olja, strö över flingsalt och kvarna över svartpeppar
Skär halloumin i kuber och stek på medelhög värme i lite olja tills den är krispig. Den här rätten är en fortsättning av Sandra Mastios recept "Sandras grillade majskyckling med apelsin och salvia" som du hittar här på Mathem
Man får testa sig fram tills det smakar bra =)tärnad potatiskaprishackad rödlök eller strimlad purjolökgrovkornig senap (någon matsked)hälften gräddfil hälften creme fraichesalt och peppar
Blanda potatis, räkor, sparris, rädisor och den rivna osten försiktigt med spenaten. Nu när det börjar bli varmt ute vill man oftast äta något lätt och enkelt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.