Tipsa / Skriv ut / Bokmärk. Barnen fick preppa dessa ‘nibbles’ på egen hand i väntan på middagen igår. BAKADE FIKON MED GETOST, HACKADE NÖTTER OCH HONUNG
De ska fortfarande ha spänst. Svamppizza med getost, fikonoch serrano. Det blev till att testa nya och underbara smakkombinationer på pizzan häromkvällen
Lägg de fyra resterande skivorna ovanpå och pressa lite lätt. Skär toasten på diagonalen och servera. Fördela resten av fyllningen på fyra av skivorna, salta och peppra
Häll i mjölken, ochblanda väl. Visst gör jag mer av sådant jag inte gjorde för bara några månader sedan, såsom att träna och att läsa skönlitteratur, men det är inte hela förklaringen
Koka makaronerna nätt och jämnt mjuka i saltat vatten. Häll blandningen i den smorda formen. Smält matfettet i en gryta och "smält" löken tillsammans med råsockret, den skall bli genomskinlig inte brynt
4 500 g brysselkål 2 msk smör salt och peppar 1 apelsin 2 msk balsamvinäger (eller fikonvinäger) 1 msk strösocker 4 färska fikon 65 g salladsmix 1 dl valnötter 200 g getost Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.