Tillsätt majsmjölet och salt ochblanda. Dessa godingar är fyllda med massor av ostoch smakrik chili och kommer från bloggen Cooking is fun och det är precis vad det är att göra dessa ostbollar
Jag brukar laga en liknande rätt med pasta, recept hittar du HÄR. Inlägget Gnocchi alla sorrentina- Gratäng med gnocchi, tomatsås ochost dök först upp på ZEINAS KITCHEN
Jag kan även tipsa om alternativ om man inte hittar alla dessa rivna ostar, så kan man röra ner en burk cheesedip (hittas på tacohyllan) eller blanda ner en påse OLW ostdipoch röra ut med en skvätt grädde, allt i nykokta makaroner
Krydda efter tycke och smak. Låt stå i kylen en stund innan den serveras ihop med fisken. 2 dl crème fraiche1 dl majonnäs1 dl boston gurka1 tsk senap1 tsk honungsaltsvartpepparvitlökspulverBlanda alla ingredienser i en skål
Blanda ströbrödet medosten som togs undan. Smält matfettet i en gryta och "smält" löken tillsammans med råsockret, den skall bli genomskinlig inte brynt
Smält smöret i en kastrull. Den första råvaran i mitt samarbete med PrimeWineGroup och Robertson är Västerbottensost, och den använde jag mig av för att smaksätta en riktigt episkt god macandcheese - (helt enkel, amerikans makaronilåda, om man så vill)
Jag är ju som ni vet inte så himla förtjust i att slänga mat så häromdagen när vi hade ett gäng överblivna makaroner i kylen fick dessa förvandlas till “macandcheese”, en krämig makaronigratäng medostoch annat gott
4-6 500 g makaroner 1 l mjölk 6 msk smör 3/4 dl vetemjöl 1 riven, liten vitlöksklyfta 1 tsk dijonsenap 2 krm cayennepeppar 1 tsk salt 150 g riven lagrad cheddarost 150 g parmesanost eller gruyère 1 dl panko (asiatiskt ströbröd) Lägg till i inköpslistan
Vid servering kunde den som ville toppa sin tallrik med stark jalapeno. Jag rekommenderar dock att man har massa jalapeno i, gärna inlagda för att få en god hetta i ostsåsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.