Dela smördegsplattorna på hälften och lägg på en plåt med bakplåtspapper. )Förrätten blev gratinerad getost och färska fikon på en frasig smördegsbotten
Serveras nybakade och varma. BAKADE FIKONMEDGETOST, HACKADE NÖTTER OCH HONUNG. Plockmat och tillbehör advent, barn i köket, chevré, före maten, fikon, getost, glöggmingel, glutenfritt, höst, honung, nötter, recept, vegetariskt
Gillar ni varma mackor med svampstuvning. Jag gör ofta en klassisk stuvning med mjöl, mjölk och en skvätt grädde men testade häromdan att bara blanda de stekta champinjonerna med mjukost och det blev riktigt krämigt och gott
Lägg chévretoasten ovanpå salladen. Toppa med rostade pinjenötter. Toastmed gratinerad getost. En solklar favorit♥Bjud dina nära och kära på den här underbart goda förrätten
Lättgjord och ändå festlig start på middagen som funkar perfekt med att glas fylligt vitt vin. Krutonger 2-3skiva(or) bondbröd 1 msk rapsolja salt Svampsallad 200g skogschampinjoner 2 - 3 msk smör salt & peppar 100 g blandad sallad 150 - 200 g getost. 150 - 200 g getost
Vill man äta varma mackor de luxe ska man pimpa dem medgetost och sparris. Detaljerade receptinstruktioner känns överflödiga, det enda man behöver göra är att hälla olivolja på några skivor lantbröd, snabbfräsa lite sparris i en stekpanna och sedan lägga sparrisarna på brödet, och avsluta med att smula över getost
Fikonmedgetost, finns färska fikon i affärerna nu på hösten. Etymologi (eng), tag med en nypa salt, mannen som skrivit det verkar bara ha meriter när det gäller skrivande om amerikanska inbördeskriget
Smula den kalla getosten över. Avsluta med lavendel, rosmarin och lagerblad. Skölj fikonen och skär dem i halvfärdiga klyftor (inte ända ner), som på bilden
Häromkvällen gjorde vi supergoda varmatoast i mackjärnet. Hade inte så mycket pålägg mer än ost i kylskåpet så jag hittade på en fyllning med bland annat lök, inlagd gurka, jalapeno, chilisås och majonäs
Lägg upp sallad medgetosten skuren i bitar, ringla olja, vinäger och vitlöksyoghurt över. Säsong för Granatäpplen Nu har vi kommit igång lite med matlagningen i det minimala hotellköket
Varmafikon och persikor med gorgonzola och rostade mandlar. På kvällen blev det en riktig höstmiddag med ugnsstekt gårdskyckling, rödbetor och brysselkål
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.