Pumpagnocchi med parmesan och salviasmör //Pumpkin gnocchi with parmesan cheese and sage butter
Vibrant Food Stories
Vibrant Food Stories
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 700 g pumpa, butternut squash
  • 1 st ekologisk äggula
  • 6 dl vetemjöl
  • 50 g parmesanost
  • 1 tsk muskatnöt, färskt riven
  • salt, efter smak
  • peppar, efter smak
  • 2 msk smör, ekologisk
  • 1 knippa salvia
  • 700 g pumpkin, butternut squash
  • 1 egg yolk, organic
  • 6 cups flour
  • 50 g of Parmesan cheese
  • 1 tsp nutmeg, freshly grated
  • Salt, to taste
  • pepper, to taste
  • 2 tablespoons butter, organic
  • 1 bunch sage

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.