4 500 g makaroner 2 förp mjukost med chorizo (à 275 g) eller annan valfri smak 3 msk hackad persilja 2 dl riven ost 1 1/2 dl panko Vid servering 1 msk hackad persilja Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Mjukost i ask 20 % rabatt Kavli 330 g Mer info Ladda kupong
4 250 g broccoli 3 förp färsk pasta (gärna tortellini med ost och skinka) 2 1/2 dl matlagningsgrädde 1/2 påse riven gratängost (à 150 g) Att ha hemma 2 dl mjölk salt peppar Lägg till i inköpslistan
1Pastasallad200 g pasta (gärna farfalle eller penne) 1 burk majs (à 280 g) 200 g skogschampinjoner 250 g körsbärstomater 0,5 purjolök örtsalt svartpeppar
Macandcheese på Västerbottenost med pancetta, örter och ugnsrostade tomater. Den första råvaran i mitt samarbete med PrimeWineGroup och Robertson är Västerbottensost, och den använde jag mig av för att smaksätta en riktigt episkt god macandcheese - (helt enkel, amerikans makaronilåda, om man så vill)
Blandamed en klick smör i en ungsfast form ochblanda i purjolök och stekt bacon. Makaronilåda fick man till lunch ibland när man var liten – med lingonsylt (så jävla gott)
Skala och skär sötpotatisen, löken, tomaternaoch vitlöken i småbitar. Ett nytt avsnitt (inbäddat här ovanför) av Jävligt Gott möter där vi djupdök ner i en stor form med vegansk macandcheese, snackade om livet som vegobloggare och om machomyter
Jag är ju som ni vet inte så himla förtjust i att slänga mat så häromdagen när vi hade ett gäng överblivna makaroner i kylen fick dessa förvandlas till “macandcheese”, en krämig makaronigratäng med ost och annat gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.