Roasted fennel, rhubarb, radish & feta bruschetta
Vibrant Food Stories
Vibrant Food Stories
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Roasted fennel, rhubarb, radish & feta bruschetta
  • Förberedelser: 5 min Koktid: 30 min Portioner: 2
  •  
  • Ingredienser
  • Bruschetta
  • 2 skivor lantbröd (jag använde bovete & nypon från Finax)
  • 1 mellanstor fänkål
  • 1 knipe rädisor
  • 1 stjälk (ca 150 g) rabarber
  • 75 g fetaost
  • 1 msk honung
  • 3 msk olivolja
  • salt och peppar efter smak
  • Rabarber & rädisor marinad
  • 3 msk vitvinsvinäger
  • 2 msk honung eller agave sirap
  • Prep time: 5 min Cook time: 30 min Serves: 2
  •  
  • Ingredients
  • Bruschetta
  • 2 slices bread (I used gf buckwheat &rose hip bread from Finax)
  • 1 medium fennel
  • 1 handfull of radishes (about 200 g)
  • 1 stalk of rhubarb (about 150 g)
  • 75 g feta cheese
  • 1 tbsp honey
  • 3 tbsp olive oil
  • salt and pepper to taste
  • Rhubarb & radish marinade
  • 3 tbsp white wine vinegar
  • 2 tbsp honey or agave nectar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.