Ibland är det så skönt med enkel mat. Bäst tycker jag att det blir med en kryddig korv, som tex chorizo men det går även bra med kycklingkorv, grillkorv eller varför inte falukorv
Barnen har höstlov nu som sagt, från och med idag egentligen, men eftersom jag nu jobbar delvis som lärare igen så innebär det ju dock höstlovet kompetensutveckling för min del
Jambalaya har rötter både i Karibien och kreolska Louisiana med spanska och franska influenser. Lite rökighet får man från korven men det skulle nog inte skada med lite bacon också
Det där med vegetariskt var ju inte så himla enkelt. Kall mango chutneysås. Till gårdagens vegetariska wraps gjorde jag bönbiffar med hasselnötter, som jag gjorde små och avlånga för att få bättre passform till wrapsen, och så hade jag en kall sås gjord på mango chutney och creme fraiche till,
Hetta upp en stekpanna med smör. Smaka av med soja. Stek ca 2-3 min per sida på medelhög värme så att köttet får lite färg. 5 dl mango chutney (medelstark) 2. 5 dl mango chutney (medelstark). 5 dl mango chutney (medelstark) 2
Krydda fisken med salt och peppar. Vispa ihop grädde, yoghurt, mango chutney, tomatpurè- eller ketchup med salt och lite peppar i stekpannan och låt koka ihop till en sås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.