Rispytt
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 dl fullkornsris
  • 11.5 dl gröna ärter
  • 12 st ägg
  • 1 salt och peppar
  • 11 msk smör
  • 1125 g kotlettbacon
  • 15 st champinjoner
  • 11 st vitlöksklyfta
  • 11.5 msk japansk soja
  • 11 tsk sirapKoka riset enligt anvisningarna på förpackningen. Låt ärterna tina i en skål med vatten.
  • 1 Vispa upp äggen med salt och peppar och stek i en stekpanna med smör till en omelett. Stjälp upp omeletten på en skärbräda och strimla den.
  • 1 Skär baconet i bitar och stek det knaprigt. Ta upp baconet och stek ski-vad svamp i samma panna. Pressa i vitlöken.
  • 1 Blanda i avrunna ärter, bacon och ris och låt allt bli varmt. Strö över strimlad omelett.
  • 1 Sås: Blanda soja och sirap och servera till.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.