Kantarelldoftande fläskfilé i pannaIngredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 400 gram fläskfilé(er) , färsk 2 dl crème fraiche 1 msk smör , tillstekning 1,5 msk kantarellfond , Bong Touch of Taste Kantarellfond 50 gram konserverade kantareller , el. frysta 10 st körsbärstomater 1 msk timjan , grovhackad Köp receptet www.tasteline.com
Gorgonzolaspäckad fläskfiléSnittafilén längs med, men inte helt igenom. Fyll snittet med osten och tomaterna och fäst med tandpetare och stektråd mittkok.expressen.se
Fläskfilégratäng hackad persilja. flingsalt, nymalen svartpeppar. ca 400 g fläskfilé. 1 liten röd paprika. 4-5 champinjoner. 3 msk smör tillstekning 1 tsk smör till formen. 3 msk hackad persilja. 8-10 medelsstora potatisar. 3-4 msk olivoljatillstekning. 1/2 tsk paprikapulver. 3-4 dl riven ost, t ex gouda. 4 dl vispgrädde. 1 hönsbuljongtärning. 2-3 knapperstekta baconskivormittkok.expressen.se
Fläskfilé med kantarellsås Putsa köttet och skär det iskivor. Spara skyn till såsen. Tillsätt fond och soja och smaka av med salt och peppar Hemmets Journal
Peters specialare med fläskfiléSkivafläskfilén, salta och peppra och bryn skivornai smör eller olja. Koka riset och lägg det i en stor ugnssäker form eller små former som man kan servera portionsviswww.koket.se
Enkel lövbiffsgratängCicci och David kom på middag och då bjöd vi på den här mumsiga gratängen. nu men jag gjorde om det liteSmaskelismaskens
Enkel broccoli- och skinkgratäng med kesoIngredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Gratäng 500 gram keso naturell 3 st ägg 200 gram Strimladskinka 400 gram broccoli 75 gram riven ost 0 salt 0 svartpeppar Köp receptet Näringsvärde Kcal. 328 Proteinwww.tasteline.com
Fläskytterfilégryta med svamp och bacon 1 fläskytterfilé. 1 msk olivolja. 90 g bacon, strimlad. 250 g champinjoner, delade. 1 vitlöksklyfta, riven. 1 köttbuljongtärning. 2 dl crème fraiche. 1 tsk soja, kinesiskwww.coop.se
Fläskfilé med svamp- och ädelostsåspotatiskaka se receptPutsa köttet och skär det iskivor. Fräs svamp och lök i stekpannan med resten av smöret Hemmets Journal
4-peppar ostfylld kotlett med en underbart god sås. Mosa samman ost med crème fraiche, dragon, paprikapulver och pressad vitlök. Skär en rejäl fickai varje kotlett och fyll fickan med oströran www.matklubben.se
Min goda fläskfilégrytaIngredienser 400 g fläskfilé 1 st gul lök 1 st vitlöksklyfta 6 st champinjoner 1 st röd paprika 0. 5 tsk Curry 1 tsk paprikapulver 3 dl Vatten 1. 5 msk kalvfond 1 msk soja 1 msk balsamvinäger 0. 5 dl chilisås 2 dl Grädde 0. 5 kruka persilja Lägg iinköpslistaMåttomvandlingstabellRecept.se
Fläskfilegryta!kinesisk soja. Putsa och skiva köttet. Hacka lök, vitlök, champinjoner och paprika. Stek kött och grönsaker och lägg det sedan i en större gryta Mikaela C -
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.