Bland annat så fick den vara en av huvudingredienserna i den här risotton. När riset börjar bli klart så hälls tomatoch basilikan i riset och alltihop rörs ihop med riven parmesanost efter smak
Ingredienserna till en risotto kan varieras i det oändliga, allt ifrån klassikern Risotto alla Milanese med saffran till Risotto al Barolo med rött vin och korv eller varför inte som här, en variant med härliga och nyttiga grönsaker
Servera risotton garnerad med pancetta-chips och basilikablad. Häll olja i den kastrullen du vill göra risotton i, när oljan börjar bli varm häller du i purjolöken och den gula löken och värmer på dem tills de börjar bli mjuka
Tea gillade risottonoch åt en STOR portion tillsammans med vita bönor. Risotto är inte svårt att göra och det tar inte så värst lång tid heller, men du behöver röra om i risotton nästan hela tiden för att den ska bli sådär krämig som är så himla härligt
Det är supergott att ha som topping på sallader, i grytor, i kex eller i den här "risotton". Näringsjäst är en inaktiv jäst och framställs genom odling med en blandning av sockerrör och melass av sockerbetor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.