Servera din goda tomatsallad tillsammans med uppskuren mozzarella, MUMS. Jag har verkligen blivit helt galen i kombinationen mozzarella, basilika ochtomater
timjan och rosmarin)Soltorkad tomatTillbehör (kan självklart uteslutas). Jag har ju redan skrivit om risotto en gång men efter som att det är så himlans gott så måste man ju laga det många gånger och på många olika sätt
När risotton är nästan klar så häller du i tomaternaoch låter koka in. Därefter höjer du temperaturen tillfälligt och tillsätter först tomatpuren så den bränns lite och sedan vinet
Skär tomaterna i halvor och lägg dem i en lågpanna med lite olivolja och salt. Valde även att pensla degen med lite olja innan jag satte in den i ugnen
Bryn auberginetätrningarna tills de är gyllene och lägg i tomater. Risotton kan självfallet ätas som en ensamrätt utan kött eller fisk till och serveras då helst i en varm djup tallrik
rör ner tomatpurenoch lite av fonden, tillsätt lite fond i taget och låt det reducera. hetta upp en gryta med olja vid sidan om, finhacka löken och fräs den och vitlöken mjuk utan att den får färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.