Lägg i spenat och låt den bli mjuk. Knäck ett ägg i varje form. 4 ägg. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 liten rödlök 2 msk Arla® Svenskt Smör ½ tsk strösocker 2 krm salt 1 krm riven muskotnöt 60 g babyspenat 4 msk Kvibille® cheddar riven 4 msk Arla Köket® vispgrädde 4 ägg ½ krm cayennepeppar
Blanda samman senap och äggula i en skål och tillsätt oljan, litet i sänder. Strö över äggen. DAGENS RECEPT 15-03-03GRÖNSALLAD MED ÄGG OCH SENAPSSÅSGammaldags men utsökt god är den här salladen med hårdkokt hackat ägg och en väl smaksatt senapssås. 4 portioner1 stort grönsallads- eller isbergssalladshuvud1 bit gurka, ca 150 g1 krm salt1 krm vitpeppar2 - 3 hårdkokta hackade äggSås. 2 msk senap, helst osötad1 äggula4 - 5 msk matoljaev litet krossad rosépepparTill 8 portioner. Salladssås med crème fraîcheBlanda samman 2 dl crème fraîche, 1 äggula, 1 msk senap och smaksätt med 1 krm salt och 3 msk finhackad persilja och ½ tsk dragon. 1 äggula
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.