Skär det i tärningar och stek i smör-&rapsolja på medelvärme i en stekpanna. Toppa salladenmed brödkrutonger, tomater, ägg, citronklyftor och crème fraiche
Lägg upp salladoch coleslow. Lägg ned karrén, salta och peppra lätt. Karré, Sallad, Coleslow,. precis innan det slutar fräsa tillsätt vitlök och rosmarin
Börja med att koka äggen till de är så kokta som du önskar. Toppa sedan med sparrisen. Snurra lax-skivorna till små blommor och ställ på tallriken, runt i kring salladen
Garnera ev med gräslök vid servering. Rör ihop färskost, senap och flytande honung och bred på laxen. 150 g Arla® färskost naturell. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 6 bitar laxfilé, á ca 150 g ½ tsk salt 150 g Arla® färskost naturell 1 msk dijonsenap 1 msk flytande honung ½ dl mandelspån ev hackad färsk gräslök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.