Nässelsoppa med mjukkokt ägg och rostad lök  - Recept | Arla
www.arla.se
www.arla.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 liter späda nässlor
  • 2 schalottenlökar
  • 2 msk Arla® Svenskt Smör
  • 1 knippe färsk gräslök
  • 1 msk vetemjöl
  • 1 liter grönsaksbuljong
  • 1½ dl Arla Köket® vispgrädde
  • salt och svartpeppar
  • ev 1 tsk hela fänkålsfrön
  • 4 ägg, kokta
  • 1 dl Arla Köket® turkisk yoghurt
  • 4 msk rostad lök
  • Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 2 liter späda nässlor 2 schalottenlökar 2 msk Arla® Svenskt Smör 1 knippe färsk gräslök 1 msk vetemjöl 1 liter grönsaksbuljong 1½ dl Arla Köket® vispgrädde salt och svartpeppar ev 1 tsk hela fänkålsfrön Till servering: 4 ägg, kokta 1 dl Arla Köket® turkisk yoghurt 4 msk rostad lök

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.