Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 liten rödlök 2 msk Arla® Svenskt Smör ½ tsk strösocker 2 krm salt 1 krm riven muskotnöt 60 g babyspenat 4 msk Kvibille® cheddar riven 4 msk Arla Köket® vispgrädde 4 ägg ½ krm cayennepeppar
Fördela färsen runt varje kokt ägg så att de täcks. ½ dl Arla® vispgrädde. Vispa upp ägget. Doppa de täckta äggen i uppvispat ägg och rulla därefter i ströbröd
Lägg bitarna i en ugnssäker form. Läs mer om Filips meny på arla. Rör ihop vatten och salt, lägg fisken i lagen ca 10 minuter. Tillaga i mitten av ugnen tills fisken har en innertemperatur på 45-50°, ca 35 min. 4 dl Arla® vispgrädde. 1 msk Arla® Svenskt Smör osaltat. 2 msk Arla® Svenskt Smör osaltat. 4 dl Arla® vispgrädde 1 vitlöksklyfta 2 schalottenlökar 2 lagerblad 3 dl vitt vin 1 msk Arla® Svenskt Smör osaltat 2 ansjovisfiléer saften av ½ citroner 1 krm riven muskotnöt Gräslöksolja. 3 gula lökar 1 msk Arla® Svenskt Smör osaltat Svartkål. 100 g rensad svartkål 2 msk Arla® Svenskt Smör osaltat ½ tsk salt
Lägg upp på mjölat bakbord och rulla till en korv. Sirapslimpa - Recept På Söt LimpaGrekiskt Lantbröd - Gott Recept På BrödRecept På Brioche - Gott Franskt BrödGammaldags Vetekaka - Recept På Goda BrödkakorFormbröd - Recept På Gott Bröd Till ToastRecept På Tortillas Med Kyckling Och Avokado Ingredienser
Lägg de i en ugnsfast form. Skär spetskålen i 4-6 klyftor (men behåll roten). Ugnsbaka på 200 grader i 15-20 minuter tills de har en rejält rostad färg. Ingefära- och soyavinägrett 1 msk färsk ingefära, finriven 1 msk äppelcidervinäger 1 msk japansk soya 2 msk olivolja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.