När strömmen försvinner ochlimpan skrumpnar ihop som en snarstucken ballong. Oftast bakar jag mina glutenfria bröd riktigt grova och nyttiga och proppar i massor med olika sorters mjöl, nötter, frön, bär och pulver
Köttfärslimpa är perfektatt förbereda och sedan frysa in, och dessutom en ugnsrätt som sköter sig självt i ugnen, vilket betyder att det inte heller vid tillagningen behövs avsättas särskilt mycket tid
Smält blockchoklad ochvattenoch rör i. ) Hur du än dekorerar går det nu finfint att antingen äta upp tårtan direkt, eller spara den i frysen tills gästerna kommer
I med vinäger ochvatten. Lägg bovete i blöt över natten, skölj noga. glutenfritt,. Ta sedan ut limpan ur formen och låt "torka upp" på eftervärme någon timme
Brödet blev perfekt mjuka och saftiga - men det är någonting med smaken jag inte klarar av. Jag antar utmaningen, och slutresultatet planerar jag ska bli i form av en formfranska - enkelt att skiva upp, frysa in och ta fram till frukostmackan innan skolan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.