I förrgår visade jag er en kladdkaka med avokado och utanägg, och jag testar vidare med att baka bakverk i samma anda och gjorde därmed äggfriachokladmuffins
Vispa upp ägg, olja och mjölk. Chokladmuffins, 12 st. 1 ägg. Vänd sist i vattnet och därefter chokladen och fyll upp muffinsformarna (ca 4/5-delar av formen). 1 ägg
Rör ner ett ägg i taget och till sist mjölet. 12 ägg. 1Receptet gäller för 16 st 150 g Arla® Svenskt Smör 2½ dl strösocker 1 dl kakao 2 tsk vaniljsocker 2 ägg 2 dl vetemjöl Frosting
Jag följer My Kitchen Stories på Instagram och ibland hittar man recept som man bara måste baka. I förra veckan bakade Camilla en saftig chokladmuffins som både är laktos- och glutenfri samt vegansk
Fler recept finns kategoriserade i rullgardinsmenyn i höger sidokolumn. Detta recept är anpassat efter cirka 6-10 stycken våfflor. Fräs var våffla med 0,75-1 dl våffelsmet i cirka 1-2 minuter eller tills våfflan har fått en gyllenbrun och fin färg
Lägg i spenat och låt den bli mjuk. Knäck ett ägg i varje form. 4 ägg. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 liten rödlök 2 msk Arla® Svenskt Smör ½ tsk strösocker 2 krm salt 1 krm riven muskotnöt 60 g babyspenat 4 msk Kvibille® cheddar riven 4 msk Arla Köket® vispgrädde 4 ägg ½ krm cayennepeppar
Häll i socker och ägg rör om. Chokladmuffins med Marabou nougat recept. 7-8 stycken stora amerikanska muffins100 GRAM SMÖR1 DL STRÖSOCKER2 STORA ÄGG2 DL VETEMJÖL3 MSK KAKAO1 TSK VANILJSOCKER1 TSK BAKPULVERFyllningEn Marabou nougat1. Fyll en muffinsform med 7-8 engångsformar. Klicka i smet till 2/3 delar lägg2-3 nougatbitar och toppa med en klick smet. 7-8 stycken stora. 2-3 nougatbitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.