Toppa med forellrom, hackad gräslök och några droppar svart tryffelolja. Där välmelerade T-benstekar grillats till perfektion och därefter toppats med hummer och störrom
Ringla det brynta smöret över pastan (se till att inte få med eventuellt bottensegment), strö över de rostade solroskärnorna och avsluta med att hyvla över parmesanosten
Lägg på ett ägg på varje sparristallrik, garnera med hyvlad parmesanost, tomatkött och olivolja. Lyft sedan upp äggen i en bunke med kallt vatten, ta bort eventuell överflödig äggvita och lägg sedan på papper
400 g pappardelle 500 g skogschampinjoner 2 klyfta vitlök, finhackade 130 g bladspenat 0,5 purjolök, i tunna skivor 3 dl grädde 1 msk koncentrerad grönsaksfond (eller kycklingfond) tryffelolja (några droppar) 65 g pinjenötter, rostade parmesanost, riven salt peppar smör, att steka i neutral olja, att steka i
Pressa över vitlöken och krydda med salt, svartpeppar och torkad persilja. Ta en bit parmesanostoch skär i små platta rektanglar och lägg ner i stekpannan
Tryffeltagliatellemed halstrad havskräfta, riven tryffelochparmesanTryffelbresyrer, tryffelhack eller tryffelsalsa finns ofta att köpa i delikatessbutiker eller i saluhallar
Hyvla parmesanost runt och dra några varv med pepparkvarnen på toppen. Vissa rätter låter mer komplicerade än vad de är och det här är med allt säkerhet en sådan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.