140 g
svart tryffel, rivenSätt ugnen på 180 grader. Skala rotsellerin och gnid in den med 50 g smör. Krydda med salt. Baka mitt i ugnen 1 timme tills den är helt genombakad. Koka upp vatten och lök i en kastrull. Tillsätt 50 g smör i klickar under vispning.
Ta ut sellerin ur ugnen och skär den i skivor. Skeda över lite schalottenlökssmör. Toppa med valnötter, parmesan och tryffel.
Här är recept på Helstekt fläskfilé fylld med salami, parmesan, basilika och italienska kryddor. Den bliev mycket god och saftig med smakfull fyllning av salami, parmesanoch basilika
4 250 g pasta (t ex pappardelle) 500 g rå salsicciakorv 1 msk olivolja 1 riven vitlöksklyfta 50 g hackade valnötter 1 kruka hackad persilja 1 dl riven parmesanost salt och peppar ruccola ochparmesanost till servering Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Blanda med olivoljan, smöret, saltet och pepparn. Strö över parmesanosten. Smält smöret i en kastrull, och tillsätt mjölken – och värm upp till fingervarmt
400 g pappardelle 500 g skogschampinjoner 2 klyfta vitlök, finhackade 130 g bladspenat 0,5 purjolök, i tunna skivor 3 dl grädde 1 msk koncentrerad grönsaksfond (eller kycklingfond) tryffelolja (några droppar) 65 g pinjenötter, rostade parmesanost, riven salt peppar smör, att steka i neutral olja, att steka i
Tryffeltagliatellemed halstrad havskräfta, riven tryffelochparmesanTryffelbresyrer, tryffelhack eller tryffelsalsa finns ofta att köpa i delikatessbutiker eller i saluhallar
Fyll med blandningen, toppa med chevré, valnötter, pumpakärnor och garnera med ärtskott. Fyllningrotselleriauberginezucchinibroccolikörsbärstomatergetost, chevrérostade valnötterrostade pumpakärnorärtskott till garneringSkär rotselleri i tärningar och stek på medelhög värme
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.