Helstekt rotselleri med valnötter, parmesan och tryffel
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 rotselleri, (ca 600 g)
  • 150 + 50 g smör
  • 13 msk vatten
  • 11 bananschalottenlök
  • 11 dl rostade valnötter
  • 11 dl parmesanost, riven
  • 140 g svart tryffel, rivenSätt ugnen på 180 grader. Skala rotsellerin och gnid in den med 50 g smör. Krydda med salt. Baka mitt i ugnen 1 timme tills den är helt genombakad. Koka upp vatten och lök i en kastrull. Tillsätt 50 g smör i klickar under vispning.
  • Ta ut sellerin ur ugnen och skär den i skivor. Skeda över lite schalottenlökssmör. Toppa med valnötter, parmesan och tryffel.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.