-) Påskmat bryr jag mig inte om i år, det är ju som julbord och det är jag verkligen inte sugen på så ikväll ska vi avnjuta en god meny med räkor och oxfilé som huvudingredienser och i skrivande stund står rödvinsåsen och reducerar på spisen
Plasta in ochlägg kallt ett tag så att röran stelnar lite. Tärna skinkan riktigt smått, och blanda medparmesan, lök, sambal oelek och tillräckligt mycket yogurt för att binda ihop röran
Lägg på ett nytt bröd och gör på samma sätt. Lägg ett bröd på en plåt. Blanda färsen med lök och bacon och tillsätt krossade tomater, crème fraiche, vitlöksost, salt, peppar, köttbuljongtärning och pizzakrydda
Mosa ihop de kokta äggenmed resten av ingredienserna i äggröran. det som är kvar av baconröranskivade tomaterriven ostStek baconet och i med skivad purjo och svamp
Lägg åt sidan och låt svalna. På med salt och peppar. I med lite svartpeppar. Röran går utmärkt att förbereda och så kan man bara klicka på den på bröden innan de ska in i ugnen
Inläggen blir blir sporadisk nu förtiden, det blir mest på instagram man lägger ut någon bild på händelser som sker från köket eller nyheter som testats
Det blev dock inga bilder på våra tjusiga köpe-sallader idag, så jag bjuder istället på en bild från gårdagens middag som bestod av två grillade mini-mackoroch en sallad
Tycker avokado som finns här att köpa alltid har en ganska liten enhetlig storlek, EU-anpassad. Dela avokados och gröp ur lite av köttet, knäck äggenochlägg ner gulor och så mycket vita som ryms i håligheten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.