I går kom jag äntligen till skott med min rabarbermarmelad och den blev himelskt god. Lägg i rabarber, vaniljstångoch saften från citronen i en stor kastrull
Häll sedan upp på (väl rengjorda) burkar, på med locket och förvara i kylen. Testa du med. konsistens och smak till tusen, här sätter endast fantasin gränserna
En underbar liten sak med massor av smak från passionsfrukt, citronoch varm vanilj. Lägg ägg, socker ochvanilj i en skål och vispa med en elvisp på hög effekt tills blandningen blir ljus, tjock och har tripplat i volym
Resultatet är en frusen cheesecake medcitron, vaniljoch dulce de leche, supersmarrig är den. När jag tittar mig i spegeln ser jag en kvinna med spår av småbarnsårens trötthet, begynnande skrattrynkor och fler gråa hårstrå i håret än vad som egentligen borde vara där i min ålder
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.