· Skala två av citronernamed en potatisskalare och lägg ner skalremsorna i skålen. Godast är den riktigt kall, servera den gärna med isbitar och några citronskivor
Tänk på att bara precis låta ingredienserna gå ihop och fördelas jämnt. Ett bra knep är att "slå" bunken lite lätt i bänkskivan så fördelas moussen jämt och fint
Vänd dem försiktigt med florsockret och potatismjölet. Känn med en sticka så kaka är färdig. Skeda över rabarbernaoch jordgubbarna jämt över hela kakan
Smaka av med salt, peppar och ev lite mer honung. Har som sagt blivit en del rabarber i år och då jag lessnat lite på både paj och saft så ville jag testa något nytt och sprang då på detta recept och bestämde mig för att testa
Blanda kokosen med vaniljsocker och kanel. Här kommer ett förslag på vad man kan göra med dem. Kakan är både gluten- och mjölkfri, men kan utan problem ätas av alla
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.