Rör om då och då. Klipp i bitar och slå in kola i smörpapper, förvara kallt. Rör ned vispgrädde, strösocker, sirap ochvaniljsockeroch låt kolan koka utan lock cirka 15-30 minuter
Vi börjar med receptet på vitvinsglöggenmed saffran. Jag gjorde en glögg på vitt vin och en på rosévin, som det finns recept på i inlägget nedanför detta
Innan jag åt dessa tryfflar för första gången tyckte jag att vit choklad mest var sliskigt sött och rätt oätbart, men efter att ha ätit av de här raringarna insåg jag snabbt att tricket är att ge den vita chokladen en smakkompis, typ citron
200 g vit choklad. 1 msk vaniljsocker. 1 citron, rivet skal. 200 g vit choklad 150 g smör 3 ägg, rumsvarma 2 dl socker 2 krm salt 2 dl vetemjöl 1 msk vaniljsocker 1 citron, rivet skal 40 g Lakritsfabriken Rasberry Salty Liqourice smör, till formen ströbröd, till formen
Blanda i socker, vaniljsockeroch äggen ett i taget. vaniljsocker. vit choklad. SE ÄVEN Mjuk och saftig citronkaka Godaste bärkakan vi smakat Chokladfondant med nutella smör
Bryt ner den vita chokladen och ställ kastrullen på plattan. Toppa med kanelen och minimarshmallows. Blanda ner mjölken, sockret, sirapen ochvaniljsockret i en kastrull
Mandel- och ägglikörtårta medvit choklad ochcitronKladdigaste, smarrigaste påsktårtan. Mendelbottnar som fylls med ägglikörsmörkräm och toppas medvit choklad och maränger
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.