Rödvinskokt lammchili med vit böncrème, limemarinerad rödkål och libabröd
Beatrice mat med mera
Beatrice mat med mera
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 portioner
  • 250 gr rödkål
  • ½ tsk salt
  • 1 lime, saft och zest
  • 2 tsk socker
  • ½ förpackning små vita bönor
  • 2½ msk fryst koriander
  • ½ pressad vitlöksklyfta
  • 2 msk rysk yoghurt
  • 1½ krm salt
  • 1 gul lök
  • 2 vitlöksklyftor 250 gr lammfärs
  • Olja
  • 3 msk tomatpuré
  • 2 tsk torkad oregano
  • 1 tsk spiskummin
  • 1 tsk paprikapulver
  • 3/4 tsk chili flakes
  • 2 krm salt
  • 1 flaska rött matlagningsvin
  • ½ tärning kycklingbuljong
  • 1 tsk flytande honung
  • Libabröd
  • 1/4 knippe bladpersilja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.