Marinaden är riktigt god att äta ihop medchokladmoussen så man kan om man vill hälla den över jordgubbarnaochchokladmoussen eller hälla den i en serveringsskål och låta de som vill ta av den
Toppa chokladmoussenmed de limemarineradejordgubbarnaoch garnera med citronmeliss eller mynta. Skiva jordgubbarnaoch blanda med marinaden, låt stå och dra i ca en timme
Tvätta av ballongerna med lite diskmedeloch skölj noga. Det här receptet består av många olika steg och en hel del ingredienser, men om du tar det steg för steg så är det inga svåra grejer
Till detta serverades ett vitt bourgognevin - från Chassagne-Montrachet. Till förrätt hade jag köpt färdiggjorda tartlettformar som jag fyllde med gräddstuvade lök- och svamptärningar, toppade med riven västerbottenost
Lägg hackad mörk choklad i den ena delen och rör runt. Ulrik han serverade hallonparfait till efterrätt, Micke serverade saffranspannacotta och här hemma smaskade vi på en choklad- och Bailey's pannacotta medvitchokladmousse
Mät sedan upp den vitachokladmoussen jämnt i alla glas. Strö över socker och toppa med champagne. Hacka ner och smält chokladen försiktigt i en kastrull
Smält den vita chokladen och smöret över ett vattenbad eller försiktigt i mikron. Spritsa/bred på ett jämnt lager över botten och dekorera medjordgubbar, limezest, citronmeliss och jordgubbsblommor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.