Vegan cuisine + ugnsbakade päron med en confit av rödkål och vit choklad- och lökpuré
Tastecelebration
Tastecelebration
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 personer
  • Ingredienser för ugnsbakade päron
  • 2 msk äppelcidervinäger
  • 2,5 msk / 30 gram vitt socker (jag tog kokossocker istället)
  • 20 gram hackad timjan
  • 1 tsk brunt socker
  • 1 msk mald muskot
  • 1 lagerblad 8 Williamspäron, halverade och urkärnade
  • 1 msk veganskt margarin
  • Ingredienser för confit av rödkål
  • 1 huvud rödkål, skär bort kålstocken och skiva i tunna strimlor
  • 1 rödlök, skalad och skuren i skivor
  • 6 msk / 85 gram veganskt margarin
  • 1 msk hela senapfrön
  • 1 tsk hela kumminfrön
  • Salt
  • Ingredienser för vit choklad- och lökpuré
  • 650 gram vit, söt lök, skalad och skuren i skivor
  • 55 gram veganskt margarin (jag tog neutral olja istället)
  • 100 gram vit vegansk choklad, riven
  • Salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.