200 g löjrom 6 fasta potatisar (stora) 1 rödlök 1 dl gräddfil smör och matolja, att steka i. 200 g löjrom 6 fasta potatisar (stora) 1 rödlök 1 dl gräddfil smör och matolja, att steka i
Servera med löjrom, finhackad rödlökochgräddfil. Rör ned osten och smaka av med salt och peppar. Det går också bra att servera pajen med stenbitsrom, men vill man lyxa till det rekomenderar jag löjromen
Så här gör du Riv potatisen på den grova sidan och försök dra långa drag. Krama ur all vätska hur potatisen, salta efter smak och lägg i en handduk för att torka
1Topping200 g löjrom 1 rödlök, finhackad 1 dl crème fraîche dill gräslök, hackad citron, i klyftor. 100 g Grana Padano, riven 500 g bakpotatis salt smör, till stekning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.