Då så, blir lite billigare så förstås om man kan ta bort löjrommen när man äter rårakamed barnen. En råraka ska vara riktigt krispig, creme fraiche fluffig och krämig
200 g löjrom 6 fasta potatisar (stora) 1 rödlök 1 dl gräddfil smör och matolja, att steka i. 200 g löjrom 6 fasta potatisar (stora) 1 rödlök 1 dl gräddfil smör och matolja, att steka i
Stek i smör på medelhög värme tills varje råraka är gyllene och lätt frasig i kanterna. Stek baconet och servera rårakorna med bacon, en klick gräddfil, nyklippt gräslök och en slev löjrom
Lägg degen på pizzastenen med bakplåtspappret uppåt och ta loss det (låt inte degen ligga framme för länge på pappret för då är det svårt att få loss det)
Och vad du väljer att toppa den med - det är ju helt och hållet upp till dig (eller dina smaklökar). Det här med att vara kreativ i köket är min favoritsysselsättning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.