christero
Potatis

Potatis

  • 84 Recept
Tysk potatissallad

Tysk potatissallad

Skala, dela och koka potatisen mjuk. Prova med en potatissticka eller kniv. Häll av potatisen och låt den svalna på en tallrik eller i en skål
Vitlöksmos

Vitlöksmos

Skala potatisen och skär den i mindre bitar. Häll av vattnet och ånga av potatisen. Mosa potatisen med elektrisk visp eller pressa den genom en purépress
Jennys potatisbakelser - Recept - Matklubben.se

Jennys potatisbakelser - Recept - Matklubben.se

12 små potatisar, grovrivna. 12 små potatisar, grovrivna 1 gul lök, grovriven 1 vitlöksklyfta, grovriven 1 äggula 100 g riven Västerbottensost 2 ½ dl vispgrädde Salt Peppar
Potatiscréme med löjrom och brynt smör

Potatiscréme med löjrom och brynt smör

Potatiskräm100 g potatis, mjölig sort 60 g crème fraîche 30 g smör, smält 6 g salt 4 g strösocker. Potatiskräm100 g potatis, mjölig sort 60 g crème fraîche 30 g smör, smält 6 g salt 4 g strösocker
Rostad småpotatis i ugn med gräslök och honung

Rostad småpotatis i ugn med gräslök och honung

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 1 kg delikatesspotatis Marinad 2 msk balsamvinäger , mörk 1 msk olivolja , fruktig 1 msk honung , flytande 1 st vitlöksklyfta(or) , fint riven 0,5 msk flingsalt 1 st svartpeppar , från kvarn Tillbehör 0,5 dl gräslök , finhackad 0,5 dl röd lök(ar) , finhackad 1 odefinierad flingsalt Köp receptet Näringsvärde Kcal
Råraka med lax

Råraka med lax

Skala potatisen och riv den grovt. Klicka i potatisen och bred ut klickarna till tunna rakor. potatis. Blanda samman det rivna med salt
Potatisplättar

Potatisplättar

Mosa potatisen genom en purépress. 4 st potatis. Rör i vetemjöl och lite mjölk i taget. Tillsätt ägg och salt och vispa till en smet
Finska potatiskakor med keso

Finska potatiskakor med keso

Koka den skalade potatisen. 1 kg potatis. Häll av vattnet och mosa den. Blanda i mjöl, ägg, smält matfett och salt