Råraka med smetana och löjrom
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 5 fasta potatisar
  • 1 Smör
  • 1 Salt
  • 1 Peppar
  • 1200 g löjrom
  • 11 rödlök, finhackad
  • 11 dl smetana
  • 1 Dill
  • 1 Gräslök, finhackad
  • 1 Citronklyftor
  • 1 Råraka5 fasta potatisar Smör Salt Peppar
  • 1 Tillbehör200 g löjrom 1 rödlök, finhackad 1 dl smetana Dill Gräslök, finhackad CitronklyftorRåraka
  • Skala och riv potatisen, krama ur vätskan. Smält smör i stekpanna. Forma och stek potatisen i panna ca 3-4 min eller tills den blir gyllene och frasig i kanterna. Vänd och upprepa proceduren. Salta och peppra. Tillbehör
  • Forma löjrom och smetana till ägg och lägg på rårakorna. Toppa med dill, gräslök och citron.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.