Då så, blir lite billigare så förstås om man kan ta bort löjrommen när man äter rårakamed barnen. En råraka ska vara riktigt krispig, creme fraiche fluffig och krämig
Stek en råraka i taget när fettet i pannan blivit gyllenbrunt. Portionera ut rommen, gräddfilenoch rödlöken på rårakorna och garnera slutligen med citron och dill
200 g löjrom 6 fasta potatisar (stora) 1 rödlök 1 dl gräddfil smör och matolja, att steka i. 200 g löjrom 6 fasta potatisar (stora) 1 rödlök 1 dl gräddfil smör och matolja, att steka i
Stek i smör på medelhög värme tills varje råraka är gyllene och lätt frasig i kanterna. Stek baconet och servera rårakorna med bacon, en klick gräddfil, nyklippt gräslök och en slev löjrom
1Topping200 g löjrom 1 rödlök, finhackad 1 dl crème fraîche dill gräslök, hackad citron, i klyftor. 100 g Grana Padano, riven 500 g bakpotatis salt smör, till stekning
Topping200 g löjrom 1 rödlök, finhackad 1 dl crème fraîche dill gräslök, hackad citron, i klyftor. 100 g Grana Padano, riven 500 g bakpotatis salt smör, till stekning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.