Skala och riv potatisen på ett rivjärn. Lägg på papper för att droppa av överflödigt stekfett. Råraka med räkor, löjrom, picklad rödlök, gräslök och crème fraiche
Klicka påcremefraichepå varje brödskiva. Klicka pålöjromoch strössla över rödlök. Hetta upp smör i en stekpanna och stek brödskivorna på båda sida så de får yta
Tillbaka i vardagen har jag nu testat ett nytt recept på smoothies. Häll hallon, jordgubbar, crème fraicheoch mjölk i mixern och kör tills blandningen är slät
Lägg en klick crème fraichepå skinkskivorna och toppa med en klyfta av frukten. Sätt ugnen på 200°. Lägg skinkan på en plåt med bakplåtspapper och torka i övre delen av ugnen ca 8 min. 1 dl Arla Köket® crème fraiche gourmet karljohan, timjan, citron
Sista minuten, lägg på en skiva ost och sätt på ett lock så smälter den fint* Häll påcremefraiche i rotfrukterna* Lägg upp med blandad sallad i olika färger /Husmor Jag undviker skorpmjöl i färsen, tycker inte det blir bra
Låt toasten mellanlanda på lite hushållspapper, klicka därefter på lite löjrom, cremefraiche, hackad lök och gräslök samt peppra med lite svartpeppar och droppa över lite olivolja
11 burk gräddfil eller crème fraicheSmält smöret och låt det svalna. 1Skala potatis och riv den grovt på rivjärn. 1Vispa ihop mjölk, mjöl, bakpulver och salt till en jämn smet. 1Rör ner potatisen och det smälta smöret. 1Hetta upp våffeljärnet och smörj det väl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.